Juridisch Advies

Ruim 30 jaar ervaring in het doen van juridische procedures

Ben Juridische Dienstverlening

Bent u betrokken in een juridische procedure of wilt u een juridische procedure zelf opstarten? Dan bent u bij BEN aan het juiste adres. Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring in het doen van procedures en hebben hier al goede resultaten in bereikt. Bijkomend voordeel is dat wij werken voor een zeer schappelijk uurtarief. Ook is het mogelijk om met ons één vaste prijs overeen te komen. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij stellen ook arbeidsovereenkomsten op, huurovereenkomsten, vaststellingsovereenkomsten, algemene Leverings-en betalingsvoorwaarden en zelfs echtscheidingsconvenanten. Indien u voorafgaand aan een procedure beslag wenst te leggen dan regelen wij dit ook voor u. Door tussenkomst van onze huisadvocaat stellen wij het verzoekschrift op dat direct wordt ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank. Daarna wordt direct onze gerechtsdeurwaarder ingeschakeld. Snel en effectief en dit alles tegen een betaalbare en redelijke prijs. Informeer naar de mogelijkheden.

Echtscheiding

Wij kunnen echtscheidingsconvenanten opstellen, maar ook achterstallige alimentatie zelf incasseren. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Arbeidsrecht

Wij kunnen arbeidsovereenkomsten opstellen en arbeidsrecht procedures doen.
Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Verhuur

Wij stellen huurovereenkomsten op, maar kunnen zelf ook huurachterstanden incasseren. Van sommatie tot dagvaarding en eventueel de ontruiming. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Bedrijven

Wij kunnen algemene leverings en betalingsvoorwaarden op stellen, maar ook arbeidscontracten en incasso’s doen voor bedrijven. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Beslaglegging

Wij kunnen onder verwijzing conservatoir beslag leggen en het gehele traject van het opstellen van het verzoekschrift, het verkrijgen van toestemming van de Rechter en de daadwerkelijke beslaglegging. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

 Kunnen wij iets voor u betekenen?

 Neem vrijblijvend contact met ons op.