Incasso

Wij verhalen de kosten op uw debiteur.

BEN Incasso

Het is altijd heel vervelend als u als ondernemer uw facturen niet betaald krijgt. U heeft al vele malen gebeld met uw klant en ook herinneringen gestuurd. Betaling blijft echter uit. Wat nu te doen? Wij hebben de oplossing voor u. Schakel BEN rechtstreeks in. Wij zorgen ervoor dat uw facturen wel betaald worden.
Incasso 's-Hertogenbosch, Incasso door Ben Smolders, Smolders Incasso

Wij verhalen de kosten op uw debiteur

Als uw klant niet betaald op onze brieven dan wordt direct de gerechtsdeurwaarder ingeschakeld. Bij het incasseren van vorderingen is snelheid van wezenlijk belang. Een succesvolle incasso wordt hierdoor aanzienlijk vergroot. Door snel te schakelen beschikt u eerder over uw geld waar u recht op heeft. Bijkomend voordeel is dat wij alle kosten op de wederpartij verhalen. Wij streven ernaar dat het u uiteindelijk niets kost en dat u krijgt waar u recht op heeft. Informeer naar uw mogelijkheden.

Huurachterstand woning / bedrijfsruimte

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met het incasseren van huurachterstanden. Wij kunnen alles zelf doen van de eerste sommatie tot en met de procedure en eventuele ontruiming. Bij het incasseren van huurachterstanden is snelheid van groot belang. De huren lopen namelijk iedere maand op. Wij trachten altijd een ontruiming te voorkomen en werken toe aan een oplossing van de huurachterstand. U heeft de huur binnen en de huurder kan blijven zitten. Indien u een niet betaalde factuur op een huurachterstand heeft dient u eerst onze Wik brief te versturen.

Incasso particulieren

Wij incasseren ook voor particulieren. Denk bijvoorbeeld aan achterstallige alimentatie/kinderalimentatie. Door onze creatieve werkwijze beschikt u eerder over uw geld. Als brieven geen resultaat opleveren schakelen wij direct de gerechtsdeurwaarder in.

Incasso bedrijven

Wij hebben een grote ervaring met de incasso van uw niet betaalde facturen. Indien u een niet betaalde factuur op een particulier heeft dient u eerst onze Wik brief te versturen.

Als u eerst onze wikbrief stuurt dan worden onze kosten ook door de Rechtbank toegewezen en kunnen wij ook deze kosten verhalen op de wederpartij. Dit geldt overigens alleen bij particulieren. Als u als bedrijf algemene voorwaarden heeft waarin een percentage vermeld is voor incassokosten dan kunnen wij deze incassokosten direct op de wederpartij verhalen. Het versturen van een Wik brief is dan niet nodig. Mocht u geen algemene voorwaarden hebben dan kunnen wij volgens de Wet alsnog de incassokosten op de wederpartij verhalen. Ook kunnen wij algemene voorwaarden voor uw bedrijf opstellen, zodat alles juridisch goed geregeld is. U kunt deze algemene voorwaarden opnemen in een offerte of overeenkomst. Ook dit kunnen wij voor uw bedrijf regelen. Informeer naar de mogelijkheden.

 Kunnen wij iets voor u betekenen?

  Neem vrijblijvend contact met ons op.